Aankoop
Bij de aankoop van een bedrijf spelen diverse factoren een rol. U kunt hierbij denken aan milieueisen, bindingen, staat van onderhoud, financiering etc. Kennis hierover is bij de aankoop van een bedrijf onontbeerlijk. Bij het voornemen tot koop van een horecabedrijf kunnen wij u op verschillende manieren behulpzaam zijn. Heeft u vragen over de start of omtrent de aard van een horeca-bedrijf :U kunt zich geheel vrijblijvend laten adviseren door onze makelaar.

Zoekend  en nog niets geschikts gevonden? U kunt zich bij ons geheel kostenloos laten inschrijven in ons zoekersbestand. Wij bekijken dan of wij een passende ondereming hebben. Tevens houden we u op de hoogte van alle bij uw wens passende nieuw ingeschreven bedrijven.

Zoekopdracht? Wij zoeken een passend bedrijf voor u en helpen u bij alle facetten van de aankoop. Denkt u hierbij aan taxaties, onderhandelingen, ondernemersplan, brouwerijcontacten, financiering, overeenkomsten, begeleiding bij overdracht etc.

Aankoop? U kunt het bedrijf laten taxeren of een opdracht tot aankoop geven. We zijn behulpzaam bij de prijsonderhandelingen en zien toe op de deugdelijkheid van de overeenkomsten. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die er zijn om u behulpzaam te zijn bij de aankoop van een horecabedrijf.


Horeca Innovatief

Lees verder

Horeca is vernieuwende Branche!!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
Leren in Horeca

Lees verder

Leren in Oldenzaal


Lees verder Wetswijziging

Lees verder Familie bedrijven

Contact

Vestag Horecamakelaars
De Greune 23                     7483 PH Haaksbergen
Tel: 053-5726120
Fax: 053-5723084
E-mail info@vestag.nl