Verkoop
Bij voornemen tot verkoop van uw onderneming kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. De makelaar zal aan de hand van al uw bedrijfsgegevens vaststellen wat de marktconforme waarde van uw bedrijf c.q. onroerende zaken zijn. Vervolgens zal hij u inzicht geven wat de gevolgen van een eventuele verkoop voor u zijn in financiëel, fiscaal en juridisch opzicht. Op deze wijze kunt u voor uzelf afwegen of en wanneer u tot verkoop van u bedrijf wenst te besluiten.

Tip: Neem deze stap ruim op tijd omdat uw bedrijfverkoopklaarmaken vaak geruime tijd vergt.

Bij verkoop: de makelaar bespreekt met u welke mogelijkheden u heeft. Dit betreft o.a. afspraken aangaande de wijze van naar buiten treden. Tevens gaan wij uit ons kandidatenbestand een selectie maken van kandidaten, die voor uw bedrijf in aanmerking komen. Indien uit een persoonlijk gesprek met een van deze kandidaten blijkt, dat deze serieuze interesse heeft, wordt u met deze kandidaat in kontakt gebracht.
Ook onze kennis van de horeca-branche en personen die hierin contacten hebben in de breedste zin van het woord, leiden vaak tot een positief resultaat bij de opdracht tot verkoop. Tenslotte dragen wij uiteraard ook zorg voor het opstellen van de overeenkomsten en begeleiden wij de daadwerkelijke overdracht van uw bedrijf.


Horeca Innovatief

Lees verder

Horeca is vernieuwende Branche!!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
Leren in Horeca

Lees verder

Leren in Oldenzaal


Lees verder Wetswijziging

Lees verder Familie bedrijven

Contact

Vestag Horecamakelaars
De Greune 23                     7483 PH Haaksbergen
Tel: 053-5726120
Fax: 053-5723084
E-mail info@vestag.nl